Vijesti

 

  • Registracija

15. rođendanski moto party

Dana 13.08.2022. MK Orlovi već tradicionalno organiziraju motoparty i proslavu svojeg 15. rođendana. 

PLAKAT2022

Kliknite ovdje za veći plakat

Više detalja

 

uskrs2022

Sretan Uskrs svim članovima, te našim dragim prijateljima i simpatizerima našeg kluba žele MK Orlovi. 🐤🐣

Dana 13.08.2022. MK Orlovi već tradicionalno organiziraju motoparty i proslavu svojeg 15. rođendana. Uz već tradicionalno dobru glazbu, hranu, piće i naravno neizostavno dobro duženje pozivamo vas da nam se pridružite i da se dobro provedete kao naši gosti. Potrudit ćemo se biti dobri domaćini. Svi detalji će biti naknadno objavljeni. Najbitnije je da si rezervirate termin. Nadamo se da će do onda situacija u RH biti pod kontrolom i da ćemo ovaj puta mogli održati naš motoparty i proslavu rođendana. Vidimo se u što većem broju.

 Početak druženja je u 14 sati.

 PLAKAT2022

Kliknite ovdje za veći plakat

 

A kako nam je bilo proijšnjih godine pogledajte na našem videu.

cestitka2022web

Sretan i blagoslovljen Božić svim našim dragim prijateljima i njihovim obiteljima da ga provedu u miru i veselju, te da im nova 2022. godina bude prepuna zdravlja i sretno prijeđenih kilometara, te puno veselih druženja od srca žele članovi MK ORLOVA!

uskrs2021

Sretan Uskrs svim članovima te našim dragim prijateljima i simpatizerima našeg kluba žele MK Orlovi. 🐤🐣

Sa dubokim žaljenjem i tugom u srcu obavještavamo vas da nas je danas u 63. godini života prerano napustio naš dugogodišnji prijatelj i član Branimir Dominić (Brane). Izražavamo iskrenu sućut njegovoj obitelji i prijateljima a njemu želimo da počiva u miru i da bezbrižno vozi cestama svjetlosti. Zauvijek ćeš ostati u našim mislima i srcima. Tvoji Orlovi

 

branimirdominic

s5_box

Prijava

galerija

Pronađite nas na karti

Malo o nama

Nalazite se na službenim stranicama Moto kluba Orlovi Mala Subotica.
Ovdje objavljujemo sve događaje vezane uz rad našeg kluba.
Ukoliko nam se želite pridružiti, podržati nas ili jednostavno nešto pitati i saznati više o nama slobodno nas možete kontaktirati preko ovoga obrasca.